SIIRTOKUVATULOSTAMINEN

DTG-tulostimista poiketen siirtokuvatulostimella erillistä esikäsittelyä ei tarvita. Valmiit merkit voi prässätä suoraan paitoihin, työvaatteisiin, pipoihin, uima-asuihin, märkäpukuihin tai vaikka nahkaliiveihin. Soveltuu myös kasseille, farkuille, kaulanauhoille ja muovituotteille, kuten nimineulat ja ID-kortit.

Tulostin tulostaa polyesterkalvolle CMYK-värikuvan peilikuvana ja/tai tarvittaessa (tummat tekstiilit) samalla valkoisen. Tulostamisen jälkeen kalvo kulkee pulverointiyksikön (liima) ja kuivurin kautta valmiina kerääjälle. Tulosteet ovat heti valmiita prässättäviksi. Valmiit tulosteet voi tarvittaessa myös säilöä myöhempää käyttöä varten. Prässäysaika: 150°C/10 sek.

Väreissä erinomainen pesunkesto eikä kuva halkeile venytettäessä. Värit ovat OEKO-TEX -sertifioituja. Käsituntuma esim. T-paidoissa on erittäin pehmeä. Pienimmätkin yksityiskohdat, joita on mahdoton tehdä perinteisin menetelmin perkaamalla, onnistuvat vaivattomasti.

Kokonaiskustannus tummalle paidalle, värit (CMYK+W), filmi, liimapulveri A4 kokoiselle painatukselle 70% peitolla on n. 0,40€.
 

SÄÄSTÄ JOPA 95% TYÖAJASSA

SÄÄSTÄ 50% MATERIAALIKULUISSA

80% VÄHEMMÄN JÄTETTÄ

JOPA 250 PAITAA TUNNISSA.

PrintStation